Marketinghulp zelfstandigen

Vorige Artikel 3 van 3
€ 175,00 (exclusief 21% btw)
Aantal

Eén-op-één marketingadvies voor zelfstandigen

Yes, je bent je eigen bedrijf gestart! Je wilt graag aan de slag met je zichtbaarheid, maar weet niet waar je moet beginnen. Ik help je graag. Samen maken we een marketingplan en een realistische, concrete marketingplanning. Met deze input kun je daarna zelf aan de slag.

1. Marketingplan

In deze sessie starten we met het uitwerken van jouw marketingplan. Wat is je dienst/product, wie is je doelgroep, wie zijn je concurrenten, welk budget heb je beschikbaar? Ook hebben we het over je doelstellingen. Wat wil je de komende tijd met je onderneming bereiken? Met de antwoorden op deze vragen kiezen we de marketingmiddelen die bij jou passen.

2. Marketingplanning

In het marketingplan hebben we dus bepaald welke marketingmiddelen je in gaat zetten om je doelen te bereiken. Hier maken we vervolgens een voor jou haalbare marketingplanning voor. We spreken bijvoorbeeld af dat je elke eerste woensdag van de maand een blog schrijft, elke maandag iets op LinkedIn zet en elke maand een nieuwsbrief gaat versturen.

3. Aan de slag

Na deze sessie ga je zelf aan de slag met je marketingplanning. Uiteraard kan ik je overal bij ondersteunen, denk aan teksten schrijven of redigeren, nieuwsbrieven maken, je social media beheren, etc. Misschien vind je het prettig om elke maand even af te spreken om alles door te nemen? Maar je kunt natuurlijk ook lekker zelf aan de slag.

De sessie duurt 2,5 uur en vindt plaats bij mij op kantoor (Veilingweg 3c in Bovenkarspel).

© 2015 - 2020 Annemieke's Marketing Webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel